Warning: Constant WP_CACHE already defined in /home/netbych/public_html/ckamebo.com/wp-config.php on line 3

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/netbych/public_html/ckamebo.com/wp-content/plugins/dokan-pro/modules/stripe/classes/class-dokan-stripe-subscription.php on line 69
Evente | Qkamebo.com
[wilcity_vc_hero heading=”Gjeni Evente” toggle_button=”disable” button_text_color=”#ffffff” button_size=”wil-btn–sm” toggle_dark_and_white_background=”disable” search_form_position=”right” search_form_background=”hero_formWhite__3fCkB” toggle_list_of_suggestions=”disable” maximum_terms_suggestion=”6″ taxonomy=”listing_cat” orderby=”count” heading_color=”#ffffff” heading_font_size=”45px” description_color=”#ffffff” description_font_size=”” button_background_color=”” image_bg=”5072″ listing_cats=”967, 968″ listing_locations=”” img_size=”original” description=”Gjeni Evente, Koncerte, Party, Festivale dhe me shumë në Kosove, Ulqin, Shqiperi dhe Maqedoni!”][wilcity_vc_search_form items=”%5B%7B%22name%22%3A%22Eventsd%22%2C%22post_type%22%3A%22event%22%7D%5D”][/wilcity_vc_hero]
[wilcity_vc_events_slider header_desc_text_align=”wil-text-center” toggle_viewmore=”disable” viewmore_btn_name=”View more” orderby=”post_title” left_gradient=”” right_gradient=”” maximum_posts=”4″ desktop_image_size=”original” maximum_posts_on_extra_lg_screen=”4″ maximum_posts_on_lg_screen=”4″ maximum_posts_on_md_screen=”4″ maximum_posts_on_sm_screen=”2″ maximum_posts_on_extra_sm_screen=”1″ is_auto_play=”enable” heading=”Evente Rekomanduar” heading_color=”#123657″]
[wilcity_vc_heading blur_mark=”Evente” blur_mark_color=”#f5af01″ heading=”Zbulo Evente, Festa, Koncerte, Festivale dhe me shume” heading_color=”#252c41″ description=”” description_color=”#70778b” alignment=”wil-text-center”][wilcity_vc_events_grid header_desc_text_align=”wil-text-center” toggle_viewmore=”disable” viewmore_btn_name=”View more” orderby=”post_date” posts_per_page=”6″ img_size=”wilcity_360x200″ maximum_posts_on_lg_screen=”col-lg-4″ maximum_posts_on_md_screen=”col-md-3″ maximum_posts_on_sm_screen=”col-sm-6″]
[wilcity_vc_heading blur_mark=”Stars” blur_mark_color=”#f5af01″ heading=”Zbulo Evente, Festa, Koncerte, Festivale te kengetari juaj i preferuar!” heading_color=”#252c41″ description=”” description_color=”#70778b” alignment=”wil-text-center”]

Butrint Imeri

Tayna

Tayna është këngëtare shumë e njohur. Doruntina Shala, TAYNA (emri skenik) eshte nje kengetare/repiste nga qyteti i Prizrenit por jeton ne Prishtine. Ajo eshte cilesuar si nje nder kengetaret qe ka bere buje dhe sukses per nje kohe shum te shkurter ne tregun e muzikes shqiptare. Pas publikimit te dy kengeve te para qe ishin […]

Dafina Zeqiri

Music Genre: Hiphop, Pop

Getoar Selimi

Getoar Selimi është këngëtar dhe autor këngësh shumë i njohur. Getoar Selimi, i njohur edhe si GHETTO GEASY, Geti është një rap këngëtar shqiptar nga Kosova. Getoari filloi te merrej me muzikë qysh heret ne vitin 1994 ku filloi ti inxhizonte kenget i tij te para. Ku e beri nje kenge me Anita Vukpalaj te […]

Elvana Gjata

Elvana Gjata është këngëtare shumë e njohur. Emri i Elvana Gjatës nuk është i rastësishëm në botën e muzikës dhe as thjesht për të plotësuar ndonjë nga kapriçiot e moshës. Ka qenë Migena, motra e madhe e Elvanës, ajo që e ka zbuluar si këngëtare. Ajo e ka shtyrë gjithmonë për pjesëmarrjet në konkurse dhe […]

Capital T

Capital T është këngëtar shumë i njohur. Trim Ademi I njohur si Capital-T kreu shkollën e mesme pranë Gjimnazit “Sami Frashëri“ në Prishtinë. Dashuria për muzikën i lindi si duket me ndihmën e dajës së tij I cili është Besniku, ose ndryshe me emrin 2po2 me të cilin edhe e ka pasur bashkëpunimin e tij […]

[wilcity_vc_heading blur_mark=”Evente” blur_mark_color=”#f5af01″ heading=”Zbulo Evente, Festa, Koncerte, Festivale dhe me shume” heading_color=”#252c41″ description=”” description_color=”#70778b” alignment=”wil-text-center”][wilcity_vc_events_grid header_desc_text_align=”wil-text-center” toggle_viewmore=”enable” viewmore_btn_name=”Me shume” orderby=”post_date” posts_per_page=”3″ img_size=”full” maximum_posts_on_lg_screen=”col-lg-4″ maximum_posts_on_md_screen=”col-md-3″ maximum_posts_on_sm_screen=”col-sm-6″]