Qkamebo

Vizioni

Të gjithë njerëzit pëlqejnë të provojnë diçka. Shumica e njerëzve mendojnë se përvojat speciale janë të mundshme vetëm në kontinentet e tjera. A e dini se Shqipëria është një nga natyra më interesante dhe e larmishme në botë? Për më tepër, ka aktivitete që mendohej se ekzistojnë në vendet shqipfolëse. Përmes listave tona të shumta gjithmonë do të gjeni atë që ju nevojitet në këtë moment. Qoftë restorant, bar, bowling, paintball, kinema, hotel dhe shumë më tepër, mund t’i gjeni në Qkamebo!
Image Background

Të gjithë njerëzit pëlqejnë të provojnë diçka. Shumica e njerëzve mendojnë se përvojat speciale janë të mundshme vetëm në kontinentet e tjera. A e dini se Shqipëria është një nga natyra më interesante dhe e larmishme në botë? Për më tepër, ka aktivitete që mendohej se ekzistojnë në vendet shqipfolëse. Përmes listave tona të shumta gjithmonë do të gjeni atë që ju nevojitet në këtë moment. Qoftë restorant, bar, bowling, paintball, kinema, hotel dhe shumë më tepër, mund t’i gjeni në Qkamebo!